Auto verkopen zonder keuring

Wilt u een auto verkopen zonder keuring? Met of zonder schade? Dan zit u hier ook goed!

Indien uw auto is afgekeurd of u weet dat hij niet door de keuring heen gaat komen, dan kunt u de auto verkopen.

Wij hebben een groot netwerk aan erkende autobedrijven welke een bod op uw auto kunnen doen. Met of zonder keuring. Het bod kost u niets en u bepaald zelf of u de auto daarvoor wilt verkopen.

Hoet werkt het

hoe werkt hetWij hebben een autoveiling waar honderden erkende autobedrijven bij zijn aangesloten. Deze autobedrijven worden op de hoogte gesteld zodra er een nieuwe auto in de veiling komt te staan. Vervolgens kunnen zij een bod uitbrengen op uw auto. Ze kunnen zien hoe hoog het bod staat en overbieden. Na 24 uur loopt de veiling af en sturen wij u het hoogste bod door. U beslist dan of u het bod interessant vindt en daarvoor de auto wilt verkopen.

Geen kosten

euroDe autoveiling is helemaal gratis. Het aanmelden is gratis, het bod dat u ontvangt is gratis en indien u wenst de auto te verkopen voor het hoogste bod dan is dat ook gratis. Het kost u dus helemaal niets. Hierdoor loopt u tevens geen risico.

 

Veilig en vertrouwd

veiligOnze autoveiling telt alleen maar gescreende en erkende autobedrijven. Hierdoor verkoopt u de auto dus aan een vertrouwd bedrijf. U wordt altijd direct uitbetaald en verkoopt heel gemakkelijk uw auto zonder gedoe.

 

Waarom een afgekeurde auto of auto met schade meer opbrengt

netwerk verkopenWij hebben een zeer groot netwerk aan autobedrijven. Deze autobedrijven bestaan uit garagisten, dealers en schadeherstellers. Deze bedrijven kunnen goedkoper de problemen oplossen waardoor zij minder kosten hoeven te maken. Hierdoor kunnen zij u meer terug geven voor uw auto. Daarnaast is de kans dat u een hoog bod krijgt alleen maar groter omdat ons netwerk ontzettend veel bedrijven telt. Uw garagist bij u om de hoek zal namelijk een andere prijs terug geven voor uw auto dan een bedrijf van een dorp verder. Wij bundelen deze kracht wat ervoor zorgt dat u gegarandeerd bent van het beste bod.

Auto zonder keuring verkopen

autokeuring De autobedrijven binnen ons netwerk zijn gespecialiseerd in herstelling en kunnen uw auto zonder problemen voordelig herstellen. Hierdoor krijgt u een goed bod terug op uw auto. Indien uw auto geen keuring meer heeft dan mag deze ook niet meer rijden. De auto wordt daarom netjes bij u opgehaald.

 

Auto met schade verkopen

schadeautoOns netwerk telt een groot aantal schadeherstellingsbedrijven welke tegen lage kosten schades kunnen herstellen. Hierdoor bent u verzekerd van een goed bod.

 

De auto is niet meer rijdbaar

auto niet meer rijdenKan de auto niet meer rijden? Dat is geen probleem. De autobedrijven kunnen de auto bij op ophalen. U bent van de auto af en wordt direct uitbetaald zoals afgesproken.

 

Binnen 1 dag uw auto verkopen

24 uurOmdat onze autoveiling slechts 24 uur duurt kunt u de auto binnen 1 dag verkopen. Zodra u akkoord gaat met het bod dat heeft u in feite de auto al verkocht. U hoeft alleen nog een afspraak te maken en klaar.

banner
banner

Updated: 16 mei 2019 — 19:45