Schade auto verkopen

U wilt uw schade auto verkopen? Dan zit u hier goed.

Wilt u uw schadeauto verkopen voor de beste prijs? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvend bod op uw schadeauto.

U krijgt bij ons binnen 24 uur het hoogste bod op uw schadeauto dus u hoeft niet lang te wachten. U kunt direct de schadeauto verkopen voor het bod dat u ontvangt. Wilt u niet verkopen dan is dat ook prima. Dan kunt u het bod gebruiken als waarde indicatie.

De online autoveiling

verkopen 24 uurOnze online autoveiling is uniek omdat wij ook een afdeling hebben voor schadeauto’s. Ook krijgt u bij ons de beste prijs voor uw auto terug omdat wij een zeer groot netwerk hebben aan gescreende en erkende autobedrijven. Zij kunnen elkaar overbieden waardoor de prijs die u terug krijgt hoger wordt. Onze autoveiling is niet alleen 100% gratis maar ook vrijblijvend. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen. U krijgt altijd een gratis bod binnen 24 uur. Het bod dat u ontvangt is altijd serieus en kunt de auto daarvoor direct verkopen.

Bij ons het hoogste bod op uw schadeauto

Omdat wij een groot netwerk hebben aan gescreende en erkende autobedrijven en schadeherstelbedrijven, komt er altijd een goed bod op uw schadeauto. De bedrijven kunnen niet alleen een bod uitbrengen op uw schadeauto maar ook elkaar overbieden.

Veilig uw schadeauto verkopen

Omdat ons netwerk alleen bestaat uit erkende en gescreende autobedrijven loopt u geen risico. Alle gemaakte afspraken worden altijd netjes nagekomen en u wordt bij de auto verkoop direct uitbetaald.

hoogste bod schadeautoWat is uw schadeauto waard

Uw schadeauto is wellicht meer waard dan u zelf denkt. De potentiële kopers hebben vaak veel belang bij schadeauto’s en kunnen snel een juiste inschatting maken wat de reparatie zal kosten. Hierdoor valt de schade vaker goedkoper uit waardoor u weer meer terug zult krijgen voor uw schadeauto.

Wanneer is mijn auto een schadeauto

De vraag wanneer uw auto een schadeauto is wordt vaak gesteld. Een schadeauto kan een auto zijn met krassen of deuken. Dit kan variëren van bumperschade tot en met hagelschade. Ook wanneer een auto betrokken is geweest bij een accident dan kan men spreken over schadeauto.

Niet alleen cosmetische schades maar ook technische problemen en motorschades verstaan wij onder een schadeauto. Heeft u een gebroken distributieriem waardoor er motorschade is ontstaan of wellicht een versnellingsbak met een defect dan zijn er ook onderdelen beschadigd.

Elke auto met een defect of schade kan bij ons gratis worden aangemeld. U krijgt altijd binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod op uw auto.

Elk merk en type schadeauto verkopen

U kunt elk merk en type schadeauto verkopen via onze autoveiling. Uiteraard wanneer u eerst akkoord gaat met het bod dat u gratis en vrijblijvend ontvangt. Ook een schadeauto met een hoge kilometerstand is welkom.

Vraag direct een bod aan

Vraag direct een gratis bod op uw schadeauto en kom er binnen 1 dag achter wat hij echt waard is en waarvoor u hem direct kunt verkopen.