Schadewagen verkopen

Wilt u uw schadewagen verkopen voor de beste prijs? Dan zit u hier goed!

Wij zorgen er voor dat uw schadewagen meer opbrengt door uw wagen in een keer voor te leggen aan honderden autobedrijven. Hierdoor zijn er altijd meerdere partijen welke u een goed bod doen. Voor het bod dat u ontvangt kunt u direct uw schadewagen verkopen!

In veel gevallen is het voor u zelf niet lonend om de schade te laten herstellen. Schadeherstel is een kostbare zaak. Soms kunt u beter het verlies nemen en de wagen verkopen. Indien u deze via ons verkoopt krijgt u er meer voor terug dan via een andere weg. Wij weten namelijk krachten te bundelen waardoor u de beste prijs voor uw wagen terug krijgt. U krijgt direct het afgesproken bedrag in handen en kunt direct een vervangende auto uitzoeken. Hierdoor hoeft u ook niet lang zonder auto te zitten.

Schades zijn vaak vervelende kwesties en kunnen u veel tijd kosten. Als het om een relatief kleine schade gaat waarbij de wagen nog wel rijdbaar is, dan kan het ook zijn dat u zich hieraan stoort. Dit kan een reden zijn om uw wagen te verkopen. Ook kan het een grotere schade betreffen waardoor de wagen niet meer rijdbaar is. U wilt dan snel van uw wagen af en een ander kunnen aanschaffen. Wij helpen u hierbij door onze autoveiling gratis aan te bieden. Zonder kosten te maken kunt u binnen 1 dag uw wagen met schade verkopen. Tevens krijgt u bij ons de hoogste prijs!

Wij sturen u het hoogste bod door

Onze autoveiling duurt slechts 24 uur. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten. De autobedrijven kunnen, zodra uw schadewagen in de veiling staat, een bod uitbrengen en elkaar overbieden. Binnen 24 uur sturen wij u het hoogste bod door welke uit de veiling is gekomen.
banner
banner

Anoniem in de veiling

Uw wagen met schade komt anoniem in de autoveiling te staan. Alleen de gegevens van uw wagen worden getoond. Uw persoonlijke gegevens blijven anoniem. Alleen indien u uw schadewagen verkopen wilt wordt uw identiteit aan de koper bekend gemaakt.

Geen risico’s

Onze autoveiling is 100% veilig omdat de autobedrijven welke deelnemen vooraf gescreend worden. Daarnaast vinden er regelmatig steekproeven plaats en luisteren wij naar feedback van onze klanten. Hierdoor bewaken wij de kwaliteit van onze autoveiling. Indien u uw wagen met schade wilt verkopen aan de hoogste bieder dan kan dat direct geregeld worden. U kunt uw schadewagen dus direct verkopen voor het hoogste bod. De uitbetaling vindt direct plaats dus wat dat betreft loopt u ook geen risico.

geen kosten schadewagen verkopenGeen kosten

Het unieke aan onze autoveiling is dat het geheel gratis en vrijblijvend is. In geen enkel geval maakt u kosten. Het aanmelden van uw wagen is gratis en het hoogste bod ontvangen ook. Indien u besluit de schadewagen te verkopen voor het hoogste bod dan zijn er ook geen kosten. Ten alle tijden gratis dus.

Elke wagen is welkom

Het maakt niet uit welk merk of type schadewagen u wilt aanmelden. Voor elk merk en type hebben wij altijd meerdere potentiële kopers die een serieus bod uitbrengen. Ook de leeftijd of de kilometerstand is geen reden om een laag bod te krijgen. Voor elke wagen hebben wij meerdere potentiële kopers.

repareren schadewagenWat verstaan we onder een schadewagen

Een schadewagen is een wagen met schade aan het exterieur, het interieur of motorische schade. Ook bij een defecte versnellingsbak of een kapotte koppeling heeft uw wagen technische schade. Ook in deze gevallen kunt u dus probleemloos uw wagen verkopen voor de beste prijs. Omdat wij een groot netwerk hebben aan gescreende autobedrijven zijn er altijd meerdere die u een goed bod doen op uw schadewagen. Verkopen is nooit verplicht en er zijn ook geen kosten.

Probeer het zelf uit

Indien u wilt weten wat uw schadewagen echt waard is kunt u gebruik maken van onze autoveiling. U krijgt een gegarandeerde verkoopprijs te horen. Hiervoor kunt u dus direct uw wagen met schade verkopen. U bent niet verplicht om te verkopen en u maakt ook geen kosten. Binnen enkele minuten kan uw wagen anoniem in onze veiling staan. Morgen weet u precies wat uw wagen waard is. U maakt de keuze: schadewagen verkopen of niet verkopen.

[kkstarratings]

Updated: 16 mei 2019 — 19:45